Couturier Sheila de Vries, Belg. ambassadeur Frank Geerkens, Anton van der GeldCouturier Sheila de Vries, Belg. ambassadeur Frank Geerkens, Anton van der Geld

TV-Journaliste Kathy Pauwels interviewt prof Anton van der Geld in Brussel

TV-Journaliste Kathy Pauwels interviewt prof. Anton van der Geld in BrusselTV-presentatrice Kathy Pauwels (VTM) interviewt prof. Anton van der Geld, Vlaams-Nederlands psycholoog.

Anton van der Geld deed jarenlang lifestyle-onderzoek in zijn coachingspraktijk en sprak ook met bekende Vlamingen en Nederlanders over hun persoonlijke levensstijl. Hij stelde vast, dat onze lifestyle - een kenmerkende manier van leven, denken en doen - uit 10 basiskenmerken bestaat.

Lifestyle blijkt voor iedereen belangrijk te zijn, omdat het gaat om basiskenmerken als vrouw zijn en man zijn, leeftijd en aantrekkelijkheid, mode en smaak, werk en privé, gezondheid en wellness, relatie en seks.

In deze onzekere tijd wordt een eigen lifestyle, levensstijl, steeds belangrijker. Dat stelt prof. Anton van der Geld, Vlaams-Nederlands psycholoog, onderzoeker en auteur. "We leven in een maatschappij waarin levensstijl en identiteit steeds vaker worden 'geleend' van anderen. Vaak weten we niet eens waarom anderen die lifestyle erop nahouden. Hierdoor weten we in deze turbulente tijd niet goed te reageren en zijn we vaak onzeker in relaties en op het werk."

Contactinformatie | Postbus 206 | NL-5201 AE 's-Hertogenbosch | T +31(0)73-52 14 22 4 | E anton@benelux-universitair-centrum.org