Van der Geld neemt 250 personen mee op succes- en geluksrouteVan der Geld neemt 250 personen mee op succes- en geluksroute

Advies & Coaching

Anton van der Geld adviseert en coacht mensen met hun uiteenlopende vragen over persoonlijkheid, balans, gezondheid, lifestyle, uitstraling, geluk. Hij adviseert daarbij hoe je contacten kunt leggen, hoe je je relaties kunt verdiepen. Hoe je efficiënter kunt worden in je werk en meer voldoening uit je werk kunt halen.

Advies en coaching in de praktijk

prof. Anton van der Geld was te gast in het programma van 'De Madammen'. Hij beantwoordde veel vragen van kijkers en luisteraars in het kader van advies en coaching, o.a. over een goede levensstijl, het verschil daarin tussen mannen en vrouwen, de ideale levensstijl binnen een relatie, toch gelukkig worden als je niet knap bent, het single zijn hanteren, goed omgaan met relatie en seks, hard werken in combinatie met een relatie en gezin.

Lifestyletips

Anton van der Geld geeft concrete lifestyletips in zijn praktijk en maakt die door zijn boeken, columns etc voor iedereen toegankelijk. Een van die lifestyletips:
‘Sta met een brede glimlach en een warme houding positief  en met humor in het leven. Het is ontspannend en het maakt je aantrekkelijk’.
De Engelse kunstenaar David Spiller verraste Anton met deze tekening:

Uit: 'Je lifestyle vanuit hart en ziel', pagina 52

In gesprek met de Madammen VRT Radio en TV, Brussel

De Madammen VRT Brussel

v.l.n.r. Anja Daems, Anton van der Geld, Ilse Van Hoecke

v.l.n.r. Anja Daems, Anton van der Geld, Ilse Van Hoecke

David Spiller

Prof. Anton van der Geld tijdens het gesprek met David Spiller in Knokke. BeNeLux-News

Contactinformatie | Postbus 206 | NL-5201 AE 's-Hertogenbosch | T +31(0)73-52 14 22 4 | E anton@benelux-universitair-centrum.org